Onze PuurBio producten

Welkom bij PuurBio Nederland

Puurbio is een productlijn van Hype, voortgevloeid uit de grote behoefte naar 100% natuurlijke biologische producten. De Puurbio producten zijn van de hoogste kwaliteit en bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

De reeds bekende producten van Hype Nutrition, hebben zich bewezen doormiddel van verschillende onderscheidingen. Bekende magazines als Fitness magazine, Muscle&Fitness hebben de producten van Hype benoemd tot de beste sportvoedingssupplementen in de wereld van sportvoeding. Daarnaast heeft Hype een goedkeuring gekregen van Supplementenlabtest.com voor de uitstekende kwaliteit.

PuurBio Verkooppunten

U komt ons door heel het land tegen in alle filialen van Deen en Poeisz Supermarkten en in Plus Supermarkten filiaal te Purmerend

100% Biologisch verantwoord

Alle producten van PuurBio hebben een EKO keurmerk. Dit keurmerk wordt afgegeven door Skal. Skal is een onafhankelijke controle-instantie voor biologische producten. Skal-medewerkers brengen (on)aangekondigde bezoeken aan de veehouders en aan bedrijven waar biologische producten worden verwerkt. Een door Skal gecertificeerd bedrijf is gegarandeerd biologisch.

Het EKO-keurmerk wordt gegeven aan producten die afkomstig zijn uit de biologische land- en tuinbouw. Dit kan vlees, groente, fruit of zuivel zijn. Veel producten met EKO-keurmerk die in de supermarkt liggen zijn net iets duurder dan niet-biologische producten. Dit komt omdat biologische boeren vaak meer moeten doen en meer kosten moeten maken om een zelfde hoeveelheid product te maken.

PuurBio heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is daardoor SKAL en Demeter gecertificeerd.