Over ons

HYPE, wat ooit begon als een hobby op de zolderkamer, is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de wereld van Fitness. Mike Kras begon zijn eerste webwinkel ‘Fitness-Support.nl’ in 2008 vanaf zijn zolderkamer in Volendam. In deze webwinkel bood hij producten aan als voedingssupplementen en artikelen voor thuis-fitness. Deze webwinkel werd een groot succes en al snel besloot Mike zijn vleugels uit te slaan, Hype Fitness was een feit! Onder deze naam bedwong Mike direct de professionele fitness markt, waar hij nieuwe en gereviseerde fitnessapparatuur in- en verkocht aan grote fitnesscentra in zowel binnen- als buitenland.

Fusie

In 2022 is HypeFitness gefuseerd met Total Fitness Concept in Polen en is door deze fusie een van de grootste spelers die betrokken zijn bij de distributie en revisie van fitnessapparatuur in Europa. TFC is ook eigenaar van het merk Apus Sports fitnessaccessoires. Wij beschikken over een verkoopkantoor in Nederland en een magazijn met een oppervlakte van 6500 meter in Polen. We voeren alle revisiewerken alleen uit in onze vestiging in Polen (Krakau).

Onze kennis

We delen graag onze kennis en “know how” met onze klanten, met vele jaren ervaring in het ontwerpen en uitrusten van de club. Onze verkoopafdeling bestaat uit ervaren verkopers en tegelijkertijd mensen die bekend zijn met de branche, haar geheimen en zijn uiteraard sportliefhebbers.

Internationaal

HypeFitness opereert internationaal. We kunnen terugkijken op tevreden klanten in Europa, Afrika en Azië. Dankzij de vele transacties die in het buitenland worden uitgevoerd, kennenwe de belastingvoorschriften, douanevoorschriften, transportbeperkingen, enz., Zodat onze afnemers altijd op onze hulp en professionaliteit kunnen rekenen.

Duurzaamheid. Zeker in deze tijd!

Er zijn nog heel wat stappen te zetten op het gebied van het klimaat. Ook voor ondernemers. De regeringen zijn bereid te veranderen na de top in Glasgow. Aan het terugdringen van de vervuilingen en verbeteren van de CO₂-voetafdruk kan het bedrijfsleven een essentiële bijdrage leveren en zo ook in de fitnessbranche.

Goed voor de planeet

Wij denken aan minder elektronisch afval, meer producten en verpakkingen recyclen, het energieverbruik verlagen om te produceren en meer. HypeFitness pakt de handschoen op. Hoe? Door de levensduur te verlengen van fitnessapparatuur die al geproduceerd zijn. We geven het een tweede leven. HypeFitness draagt hiermee bij aan de verduurzaming van de fitnessbranche.