Over ons

HYPE, wat ooit begon als een hobby op de zolderkamer is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de wereld van Fitness.

Mike Kras begon zijn eerste webwinkel ‘Fitness-Support.nl’ in 2008 vanaf zijn zolderkamer in Volendam. In deze webwinkel bood hij producten aan als voedingssupplementen en artikelen voor thuis-fitness. Deze webwinkel werd een groot succes en al snel besloot Mike zijn vleugels uit te slaan, Hype Fitness was een feit! Onder deze naam bedwong Mike direct de professionele fitness markt, waar hij occasions en gereviseerde apparatuur in- en verkocht aan grote fitness centra in zowel binnen- als buitenland.

Hype Fitness is nu één van de grootste en meest betrouwbare leveranciers van fitness-apparatuur, gymvloeren, gymrekken, voedingssupplementen en vechtsportartikelen in Nederland. HYPE heeft alles onder één dak. Wij zijn gespecialiseerd in 'refurbished' en volledig 'customized' fitness apparatuur. U kunt bij ons terecht voor een complete gym, u kunt kopen en leasen, zowel in binnenland als buitenland. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom eens langs in onze showroom of laat ons bij u langskomen, wij helpen u graag verder! Bel direct met Mike voor een afspraak: 085-2018567.