Maatwerk en revisie

De revisie van fitnessapparatuur dat door HypeFitness wordt uitgevoerd, houdt in dat gebruikte fitness apparaten worden vernieuwd. We ontvangen apparatuur waarvan het leasetermijn is afgelopen en deze geven wij een tweede leven. Deze apparatuur van enkele jaren oud wordt dus weer fabrieksnieuw gemaakt.

Het revisie process

Hieronder volgt stapsgewijs het revisieproces van het apparatuur:

  1. Het revisieproces vindt plaats in onze vestiging in Polen (Krakau).
  2. Het betreffende fitnessapparatuur wordt volledig gedemonteerd.
  3. Vaste elementen zoals metalen frames en kunststoffen worden grondig gereinigd en geschuurd. Deze gaan vervolgens naar de spuiterij waar ze worden gespoten.
  4. Alle onderdelen zoals lagers, loopvlak en schokdempers worden vervangen door gloednieuwe exemplaren.
  5. Alle elektronische onderdelen gaan naar onze technische dienst. Deze controleren de mate van slijtage. Afhankelijk van de technische staat wordt het gerepareerd of vervangen door nieuwe.
  6. Het volledige revisieproces wordt gevolgd door een technische inspectie van de gereviseerde apparatuur. Bovendien wordt alle gereviseerde apparatuur helemaal aan het einde technisch en visueel gecontroleerd door onze afdeling Kwaliteitscontrole.
  7. De fitness machines worden met de nodige zorg verpakt zodat ze tijdens het transport naar de klant niet beschadigd raken.
  8. Daarnaast bieden we een hardware-personalisatie service. Dit houdt in dat elke gereviseerde sport machine kan worden gespoten in de door de klant gewenste kleur met een eigen gepersonaliseerd logo. Daarnaast kan deze worden onderworpen aan andere grafische behandelingen die door de klant gewenst zijn.

Maatwerk, en dus personalisatie geeft karakter aan machines. Dit zorgt uiteindelijk voor effect in het imago van een fitnessclub of sportschool.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over onze werkwijze of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam(Vereist)