Fitness Marketing

Bij het opstarten of draaiende houden van een sportschool of fitnesscentra komt veel kijken. Denk hierbij aan het aanschaffen en het onderhoud van fitnessapparatuur, het begeleiden van de sporter of het organiseren van groepslessen. Daarnaast moeten er natuurlijk ook leden aangetrokken worden. Dit gaat niet vanzelf. Wij leggen u graag uit hoe HypeFitness u volledig kunt ondersteunen bij dit traject.

De essentie van een website

Steeds meer mensen zoeken online naar een sportschool in zijn of haar regio. Ook worden er steeds vaker trainingssessies en lessen online geboekt. Veel sportscholen en fitnesscentra hebben echter nog geen eigen website. Een website creëren is onvermijdelijk voor sportscholen om nieuwe leden te bereiken. Het is al mogelijk om een website te laten bouwen met slechts 1 pagina. Een website biedt de volgende voordelen:

  • U kunt diensten online promoten bij nieuwe klanten
  • U verschijnt in de zoekresultaten als klanten zoeken op een sportschool in de regio
  • Klanten kunnen online een trainingssessie boeken

HypeFitness kan een one-page website voor u bouwen. Dit is een website met slechts 1 pagina waar alle belangrijke onderdelen worden weergeven. Zo kan uw sportschool online gevonden worden door nieuwe leden.

Een eigen logo en huisstijl

Het is als sportschool essentieel dat je herkend wordt en een goede indruk maakt. Een logo is daarom zeer belangrijk. Met een logo zorg je ervoor dat u een goede indruk maakt en dat u makkelijk te herkennen bent door mensen. HypeFitness kan een logo voor u ontwerpen, gebaseerd op uw wensen. Dit logo kunt u terug laten komen op de website, maar ook fysiek in de sportschool. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het creëren van een huisstijl. Deze huisstijl zorgt voor een goede uitstraling van uw sportschool. Het zorgt voor herkenbaarheid en het onderscheidt u van concurrenten. Dit is belangrijk om nieuwe leden aan te trekken.

Het is bovendien ook mogelijk om uw logo en de kleuren uit uw huisstijl terug te laten komen in het fitnessapparatuur. HypeFitness biedt een hardware-personalisatie service aan. Dit houdt in dat elk gereviseerd fitnessapparaat gespoten kan worden in de door de klant gewenste kleur met een eigen gepersonaliseerd logo. Uiteindelijk zorgt dit voor meer herkenbaarheid van uw sportschool en een beter imago. Hierdoor zullen leden eerder overtuigd worden.

Online vindbaarheid

Zodra er een website is gebouwd met een logo en huisstijl, kan er gefocust worden op het bereiken van nieuwe leden. Dit kunt u doen door te adverteren via Google en social media. Ook hier kan HypeFitness u bij helpen.

Wij kunnen advertenties in Google maken en monitoren. Hierbij wordt er gefocust op verschillende zoektermen, zoals sportschool in combinatie met dorpen/steden in de regio. Hierdoor wordt uw sportschool in de zoekresultaten vertoond en kunt u potentiële leden bereiken. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij het adverteren op social media, namelijk Instagram en Facebook. Hierbij kunnen wij focussen op relevante doelgroepen in de regio van uw sportschool. Zo kunt u dus nieuwe leden bereiken en aantrekken.

Rapportages en analyses

Uiteraard wilt u graag inzichten in de behaalde resultaten. HypeFitness kan u helpen bij het opzetten van dashboards om de behaalde resultaten te rapporteren en monitoren. Bovendien ontvangt u iedere maand een rapportage van de behaalde resultaten. Zo krijgt u goed inzicht in de prestaties van de marketing werkzaamheden en kunnen we samen kijken hoe we nog betere resultaten kunnen behalen.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over onze werkwijze of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam(Vereist)