Natuurlijk Afslankmiddel

Natuurlijk afslankmiddel

Natuurlijk afslankmiddel is jouw hulpmiddel om die extra kilo’s eraf te krijgen. Anders dan andere afslankmiddelen bevat Natuurlijk afslankmiddel geen stoffen waar je onrustig van wordt of andere bijwerkingen van krijgt. Nee, slechts ingrediënten waar 5 wetenschappelijke EFSA- claims voor zijn afgegeven.

Belangrijke voordelen van Natuurlijk Afslankmiddel:

  • – Draagt op een natuurlijke manier bij aan de afname van lichaamsgewicht
  • – Geeft langdurig vol gevoel
  • – Vermindert de zin naar zoetigheid
  • – Natuurlijke ingrediënten
  • – Behoud van natuurlijke cholesterol waardes

Het werkt echt?
Ja, Natuurlijk afslankmiddel kunnen we wetenschappelijk bewezen resultaat noemen. Er is momenteel geen enkel ander product op de markt die hardop kan zeggen wat Natuurlijk afslankmiddel mag zeggen; namelijk dat de Europese Unie 5 wetenschappelijke claims heeft toegekend, waaronder het bewijs dat je er lichaamsgewicht mee verliest.

Belangrijk ingrediënt:
Konjac extract draagt op een natuurlijke wijze bij aan de afname van lichaamsgewicht. Het helpt hongergevoel tussen de maaltijden en s’avonds te beheersen en geeft een langdurig vol gevoel. Uw eetlust en lekkere trek blijven onder controle, zo vermijdt u ongewenste calorieën.

Natuurlijk afslankmiddel verlaagd je LDL cholesterol.
Door een zeer hoog gedoseerd rode rijst gist extract is het tevens wetenschappelijk aangetoond dat Natuurlijk afslankmiddel op natuurlijke wijze de ophoping van LDL cholesterol tegengaat.

Dosering:
Neem 1-3 capsules verdeeld over de dag bij voorkeur voor de maaltijd met voldoende water. Optimale dosis is om 3 capsules voor de maaltijd in te nemen met voldoende water.
*** EFSA 13.1 Healthclaim 2010;8(10):1798 bij inname van 3 capsules per dag.
**** EFSA 13.1 Healthclaim 2011;9(7):2304 bij inname vanaf 1 capsule per dag.

Onze PuurBio producten