Biologische Boeren Havermoutpap

Biologische Havermoutpap

100% biologisch – geen kunstmatige toevoegingen – 100% natuurlijke ingrediënten. Havermout behoort tot de beste ontbijtproducten ter wereld. Havermout draagt namelijk om uiteenlopende redenen bij aan een goede lichamelijke gezondheid.

Belangrijke voordelen van Biologische Boeren havermoutpap:

  • – Glutenvrij
  • – Verlaagt je slechte LDL-cholesterol
  • – Zorgt voor een snelle & efficiënte stofwisseling
  • – Voor optimale spieropbouw
  • – Bevat belangrijke vitamines & mineralen

Onze Biologische melk komt van koeien die veel in de open lucht zijn, geen preventieve medicijnen hoeven te slikken, zoals antibiotica, vaak niet onthoornd zijn en grazen op weilanden zonder kunstmest en/of chemische bestrijdingsmiddelen. Herkomst: Friesland.

Onze PuurBio producten