Hype Fitness

Hype Fitness biedt fitness apparatuur voor sportscholen, fitnessclubs of thuis. Neem vrijblijvend contact met ons op.
  • Gespecialiseerd in customized fitness
  • Altijd nieuwwaarde garantie
  • Tot 75% goedkoper in vergelijking met nieuwe apparatuur
  • 16 jaar ervaring in de fitnessbranche
  • Gespecialiseerd in customized fitness
  • Altijd nieuwwaarde garantie
  • Tot 75% goedkoper in vergelijking met nieuwe apparatuur
  • 16 jaar ervaring in de fitnessbranche

Even voorstellen.

Mike Kras is HypeFitness begonnen in 2008. Hypefitness is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gereviseerde en nieuwe fitness apparatuur voor sportscholen en fitnessclubs. Daarnaast biedt HypeFitness ook fitnessapparatuur voor thuis. HypeFitness is inmiddels een team van 29 ervaren professionals verdeeld over 2 filialen in Nederland en Polen.

In 2022 is HypeFitness gefuseerd met Total Fitness Concept in Polen en is door deze fusie een van de grootste spelers die betrokken zijn bij de distributie en revisie van fitnessapparatuur in Europa. Wij beschikken over een verkoopkantoor in Nederland en een magazijn met een oppervlakte van 6.500 meter in Polen.

Wij bieden gereviseerde fitness apparaten aan van merken zoals TechnoGym, Life Fitness, Gym80 en Oemmebi. Wij zijn een bedrijf dat alle werkzaamheden met betrekking tot de revisie van de fitness apparatuur zelf uitvoert.

HypeFitness opereert internationaal. Onze occasions, nieuwe en gereviseerde sport apparatuur wordt internationaal verkocht. Dankzij de vele transacties die in het buitenland worden uitgevoerd, kennen we de belastingvoorschriften, douanevoorschriften en transportbeperkingen. Zo kunnen onze opdrachtgevers altijd op onze professionaliteit rekenen.

Hoe werkt het revisie process?

De revisie van fitnessapparatuur dat door HypeFitness wordt uitgevoerd, houdt in dat gebruikte fitness apparaten worden vernieuwd. We ontvangen apparatuur waarvan het leasetermijn is afgelopen en deze geven wij een tweede leven. Deze apparatuur van enkele jaren oud wordt dus weer fabrieksnieuw gemaakt. 

Wat klanten vertellen

HypeFitness heeft al vele sportscholen mogen helpen met het leveren van fitnessapparatuur. Dit leveren wij op de gewenste locatie af. Wij denken bovendien graag mee met het inrichten van de sportschool. Dit wordt zo efficiënt mogelijk gedaan met de beschikbare ruimte. In deze video vertelt een van onze klanten graag meer over zijn ervaring met HypeFitness.

”Mike Kras is een goede connectie van ons. Hij levert al langere tijd onze spullen van onze verschillende sportscholen. Daar zijn wij heel tevreden over. Hij had heel veel opties en dacht met ons mee.”

– Arjan Baron

Gerealiseerde Hype projecten

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen over onze werkwijze of producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam(Vereist)