Fitness Apparatuur
& Nutrition

Fitness

Altijd 50 – 75% korting op ons volledig gereviseerde apparatuur.

Bekijk meer

Nutrition

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Shop nu

Nieuws/Blogs

Gerealiseerde Hype projecten

HYPE Fitness

HypeFitness is een bedrijf dat zich bezighoudt met gereviseerde en nieuwe fitness apparatuur voor sportscholen en fitnessclubs. Daarnaast bieden we ook fitnessapparatuur voor thuis. HypeFitness is een team van ervaren professionele en liefhebbers van sport en de gezonde levensstijl.

Wij bieden gereviseerde fitness apparaten aan van merken zoals TechnoGym, Life Fitness, Gym80 en Oemmebi. Wij zijn een bedrijf dat alle werkzaamheden met betrekking tot de revisie van de fitness apparatuur zelf uitvoert. Dankzij een goed ontwikkelde technische afdeling, kwaliteitscontrole, elektronica en mechanica besteden we het niet uit. De revisie van deze tweedehands fitnessapparatuur, waardoor deze weer fabrieksnieuw worden gemaakt, vindt plaats in onze vestiging in Polen (Krakau).

HYPE Nutrition

Bij HypeFitness heeft elke klant zijn eigen supervisor die hem voorziet van advies en ervaring vanaf het eerste contact tot after-sales, en servicedienst die beschikbaar is in heel de Benelux.

HypeFitness opereert internationaal. Onze gereviseerde sport apparatuur wordt in allerlei landen verkocht. We kunnen bogen op tevreden klanten in Europa, Afrika en Azië. Dankzij de vele transacties die in het buitenland worden uitgevoerd, kennen we de belastingvoorschriften, douanevoorschriften en transportbeperkingen. Zo kunnen onze aannemers altijd op onze hulp en professionaliteit rekenen.

Transformeer jouw fitnessruimte

Neem eens contact op met onze Mike, hij vertelt je graag over de mogelijkheden om van jouw droom werkelijkheid te maken!