Hype Nutrition is hét vooraanstaande merk van Nederland op sportvoedingsgebied. Het is ons doel de sportgemeenschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit sportvoedingssupplementen.

De producten van Hype Nutrition zijn vernieuwend in alle opzichten. Door onze samenwerking met verschillende laboratoria en professionele atleten worden onze producten tot in de puntjes geperfectioneerd.

Waarom zijn wij Hype Nutrition begonnen?
Wij voelden ons geroepen om een nieuw sportvoedingslabel op de markt te brengen. De reden daarvoor is dat er teveel producten op de markt zijn die niet aan hun verwachtingen voldoen.
Wij vonden dat het nu eens tijd werd dat er eerlijke en echt werkende producten op de markt verschenen. Dit heeft ertoe geleid dat wij het sportvoedingslabel Hype Nutrition op de markt hebben gebracht, een label met hoogwaardige en echt eerlijke producten.

Onze kracht zit in de kwaliteit en vernieuwing van onze producten, daarnaast zijn wij onderscheidend door transparantie en eerlijkheid. Zowel de smaak als de samenstelling van elk product heeft een testperiode van minimaal één jaar ondergaan. Dit alles om de gebruiker het maximale resultaat te garanderen.

De producten van HYPE Nutrition, hebben zich bewezen doormiddel van verschillende onderscheidingen. Bekende magazines als Fitness magazine, Muscle&Fitness hebben de producten van HYPE benoemd tot de beste sportvoedingssupplementen in de wereld van sportvoeding. Daarnaast heeft HYPE een goedkeuring gekregen van Supplementenlabtest.com voor de uitstekende kwaliteit.

Inmiddels zijn de producten van Hype Nutrition al een begrip bij vele sportcentra en atleten.
Het is ook niet voor niets dat diverse grote namen, waaronder viermalig K1 winnaar Ernesto Hoost, Nieky Holzken en Bodybuilder Nabil Athman overtuigd zijn van onze producten.

HYPE Atleten

klaas-keijzer
symen-tol
Nabil-Athman
mauritio_galgren
Nieky-Holzken
juleyn-smit

HYPE Personal

HYPE Personal helpt om je doel te bereiken! Of je nu wilt afvallen of wilt aankomen, HYPE Personal maakt gebruik van op-maat gemaakte voedingsschema’s die echt gericht zijn op de klant met daarbij de juiste voedingssupplementen.

Verschil met andere voedingsschema’s
Wat je bij vele voedingsschema’s/afslankformules ziet is dat er één richtlijn is van hoe je moet eten. Dit werkt niet in alle situaties en voor ieder persoon optimaal; ieder persoon reageert namelijk anders op voeding. Daarom maken wij voedingsschema’s speciaal op u afgestemd.
Daarbij gebruiken wij niet slechts één soort voedingssupplement, nee, wij gebruiken verschillende voedingssupplementen welke voor u van belang zijn. Want ook hier geld weer: ieder persoon reageert anders op voedingssupplementen.

Op deze manier krijgt u de juiste voeding en supplementen die bij u passen, waarbij u het snelst resultaat mee boekt.

Weg met alle diëten! Ons doel is om u een juiste levensstijl aan te laten wennen in plaats van een dieet welke op korte termijn effect heeft waarna U snel weer terugvalt in oude gewoontes .

Wij staan voor resultaat op lange termijn, zonder uitputtende dieten en honger gevoel.

Onze producten onder de loep

Pumping Iron - Onder de microscoop

adobe

Nr.1 Whey - Onder de microscoop

adobe

Nr.1 Whey - Supplementen Labtest

141489