Hype Nutrition is hét meest vooraanstaande merk van Nederland op sportvoedingsgebied. Het is ons doel de sportgemeenschap te voorzien van de allerbeste kwaliteit sportvoedingssupplementen.

De producten van Hype Nutrition zijn vernieuwend in alle opzichten. Door onze samenwerking met verschillende laboratoria en professionele atleten worden onze producten tot in de puntjes geperfectioneerd.

Hype Nutrition is online verkrijgbaar en bij de betere sportscholen en supplementenshops. Afhalen kan dagelijks in de shop op ons hoofdkantoor: Hamerstraat 1 in Edam. Je bent daar van harte welkom voor de sportvoeding van Hype Nutrition en een uitgebreid assortiment klein fitness materiaal, zoals bokshandschoenen en sportkleding. Ook hebben we een ruime showroom met fitnessapparatuur voor zowel thuis- als professioneel fitness.

Waarom zijn wij Hype Nutrition begonnen?

In 2008 voelde Mike Kras zich geroepen om een nieuw sportvoeding label op de markt te brengen. De reden daarvoor was dat er teveel producten op de markt waren die niet aan de gestelde verwachtingen voldeden. Hij vond dat het nu eens tijd werd dat er echt eerlijke en werkende producten op de markt verschenen die wel aan de verwachtingen voldoen.

Dat heeft ertoe geleid dat hij het sportvoeding label Hype Nutrition op de markt heeft gebracht, een merk met hoogwaardige en echt eerlijke producten met een visie.

Onze kracht zit in de kwaliteit en vernieuwing van onze producten, daarnaast zijn wij onderscheidend door transparantie en eerlijkheid. Zowel de smaak als de samenstelling van elk product heeft een testperiode van minimaal één jaar ondergaan. Dit alles om de gebruiker het maximale resultaat te garanderen.

De producten van Hype Nutrition, hebben zich bewezen doormiddel van verschillende onderscheidingen. Bekende magazines als Fitness magazine, Muscle&Fitness hebben de producten van Hype benoemd tot de beste supplementen in de wereld van sportvoeding. Daarnaast heeft Hype een goedkeuring gekregen van Supplementlabtest.com voor de uitstekende kwaliteit.

Inmiddels zijn de producten van Hype Nutrition al een begrip bij vele sportcentra en atleten in zowel binnen als buitenland. Het is ook niet voor niets dat diverse grote namen overtuigd zijn van onze kwaliteit en producten.