Jeroen Schilder

Naam: Jeroen Schilder
Leeftijd: 24
Gewicht: 86 KG
Lengte: 1,83 m

Beroep
(Online) Personal trainer

Favoriete producten
1) Nr.1 Whey
2) Crea5
3) Pumping Iron

Biografie
Mijn naam is Jeroen Schilder, 24 jaar oud, geboren en getogen in Volendam. Van kleins af aan ben ik bezig met verschillende soorten sport. Sinds ik me kan herinneren gaat er in mijn leven geen dag voorbij zonder sport. Tot mijn 10e heb ik elke sport denkbaar beoefend, tot ik kennis maakte met turnen, dit werd uiteindelijk mijn passie en op mijn 16e resulteerde het in een gouden medaille op het Nederlands kampioenschap turnen.

Na de middelbare school ben ik gestart aan het CIOS in Haarlem. Daar heb ik na 4 jaar mijn diploma Sport- en bewegingscoördinator/Trainer/Coach niveau 4 behaald. In die 4 jaar heb ik tevens mijn Gymnastiek en Turntrainer level 1, loop- en conditietrainer en fitnessinstructeur/personal trainer diploma behaald. Daarnaast heb ik nog de cursus kinesiotape en sportmassage binnen het CIOS gedaan. Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen als personal trainer in Volendam bij Gezondheidscentrum Plato en na het behalen van mijn diploma ben ik dit blijven doen.
In mijn laatste schooljaar heb ik een stage gevolgd bij Radmilo Soda (bekend van het tv-programma Obese), na de stage ben ik hier nog 2 jaar lang parttime als personal trainer blijven werken. Naast mijn werk als personal trainer ben ik nog altijd op zoek naar interessante cursussen om mijn kennis van het vak uit te breiden. Zo heb ik de cursus The Gladiator Workouts van TrainTheTrainers afgerond. Ook ben ik een gecertificeerd kettlebell- en bootcamp instructeur en heb ik de 3 modules van MyLogenics (Release, Activation en Rehab van Overload Worldwide) behaald.

Zo ben ik samen met mijn compagnon Kevin Sijmonsbergen in 2017 gestart met een online coaching programma genaamd Apex Online Coaching. Dit zijn we gaan doen omdat we nog meer mensen wilde helpen. En nu met ons online programma kunnen we mensen uit heel Nederland helpen in plaats van 1 op 1 training in Volendam.

Daarnaast heb ik vorig jaar de SAP-CUP gewonnen. De SAP-CUP is de grootste Bodybuilding wedstrijd van Nederland. Ik deed mee in de klasse Mens Athletic Physique. Een van de redenen wat mij op de been heeft gehouden tijdens deze zware toch waren de hoogwaardige supplementen van Hype Nutrition.

Trainingsschema
Maandag: Push (borst,schouders,tricep,kuiten)
Dinsdag: Pull (Rug,nek,bicep)
Woensdag: Push
Donderdag: Benen
Vrijdag: Pull
Zaterdag: Push
Zondag : Rust