HYPE Personal

Op maat gemaakte voedingsschema’s die echt gericht zijn op de klant met daarbij de juiste voedingssupplementen.

Verschil met andere voedingsschema’s

Wat je bij vele voedingsschema’s/afslankformules ziet is dat er één richtlijn is van hoe je moet eten. Dit werkt niet in alle situaties en voor ieder persoon optimaal; ieder persoon reageert namelijk anders op voeding. Daarom maken wij voedingsschema’s speciaal op u afgestemd. Daarbij gebruiken wij niet slechts één soort voedingssupplement, nee, wij gebruiken verschillende voedingssupplementen welke voor u van belang zijn. Want ook hier geld weer: ieder persoon reageert anders op voedingssupplementen.

Op deze manier krijgt u de juiste voeding en supplementen die bij u passen, waarbij u het snelst resultaat mee boekt. Weg met alle diëten! Ons doel is om u een juiste levensstijl aan te laten wennen in plaats van een dieet welke op korte termijn effect heeft waarna U snel weer terugvalt in oude gewoontes . Wij staan voor resultaat op lange termijn, zonder uitputtende dieten en honger gevoel.

Hoe gaan wij te werk?

Wij voeren eerst een kennismakingsgesprek om te kijken wat uw wensen en doelstellingen zijn, van daaruit gaan wij persoonlijk met u aan de slag. Elke drie weken komt u terug en bekijken wij uw vooruitgang en kijken we op welke voeding en supplementen u het beste reageert. Van daaruit wordt uw voedingspatroon weer aangepast want een voedingspatroon is niet alleen persoonlijk, het moet ook blijven veranderen, dat doet het lichaam in deze fase namelijk ook. Dit zorgt ervoor dat gestelde doelen steeds gehaald worden.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0031 85 201 85 67 of info@hypefitness.nl