Mauritio Galgren

Naam: Mauritio Galgren
Geboorteplaats: Purmerend
Geboortedatum: 10-5-1990
Gewicht: 86KG
Lengte: 1.83m

Beroep / Bezigheden:
Personal Trainer

Favoriete producten:
1) Nr.1 Whey
2) Crea5
3) Pumping Iron
4) Bcaa

Biografie:
Op jonge leeftijd heb ik verschillende jaren gevoetbald en om hiervoor wat sterker te worden ben ik toendertijd door een vriend in aanraking gekomen met de sportschool. Ik was toen 19 jaar en daarna ben ik nooit meer uit de sportschool weggebleven. In 2011 deed ik mee aan Men’s Health covermodel en zat bij de laatste 20 finalisten. Ik heb daar erg veel opgestoken qua fysiek. Daarna heb ik nog de Men’s Universe Competition gedaan en de SAP Cup.

Mijn doel is een voorbeeld te zijn voor anderen en te laten zien wat je allemaal kan creeren met goed sporten en uiteraard goed en gezond eten. Ik was altijd op zoek naar de beste supplementen en zo ben ik in aanraking gekomen met Hype Nutrition. Zij bieden de perfecte supplementen in de kwaliteit waar ik altijd naar op zoek ben geweest. Ik ben daarom ook blij dat ik onderdeel mag zijn van het team van dit kwalitatief hoogstaande merk.

Trainingsschema:
Maandag: RUG-BUIK
Dinsdag: BENEN
Woensdag: CARDIO
Donderdag: BORST-BICEPS
Vrijdag: SCHOUDERS-TRICEPS

Eetschema:
07:00 basmati rijst kip aspergers
10:00 6 hele ei-witten en 1 heel ei
12:30 basmati rijst biefstuk brocolli
15:30 whey shake (chcocolade)
18:30 zoete aardappel kabeljauwfilet asperges
22:00 casein proteine